Esküvői meghívók

 • Tavirózsa

  Elegáns esküvői meghívó, mely egy gyöngyház törtfehér, dombornyomott tasakból, és egy felülről kihúzható betétapból áll. A tasak virágmintáját egy ráragasztott gyöngy díszíti. A törtfehér betétlap mintázat nélküli.

  380 Ft

 • Vanília

  Gyönyörű meghívó, mely egy krémszínű tasakból áll, belőle felülről kivehető krémszínű betétlappal. A borító eleje bársony tapintású mintázattal van domborítva, a szív alakú kivágáson pedig egy drapp színű selyemszalag van áthúzva. A betétlapnak csak a teteje látszódik ki a tasakból, így általában a menyasszony és vőlegény neve kerül erre a részre, és a borító által takart részre pedig a szövegezés.

  380 Ft

 • Pezsgő

  Elegáns, egyszerű krém színű meghívó, mely egy harmonikaszerűen összehajtogatható lapból áll. A lap hátoldala különleges, fényes bőr hatású. A nevek elhelyezése fix, mivel egy fényes arany keret van a meghívón. Összehajtott állapotban egy arany szélű papírgyűrű fogja össze.

  380 Ft

 • Csillámkert

  Elegáns esküvői meghívó, mely egy átlátszó plexi hátlapból áll, szélein körben csillámporos fehér virágmintázattal. Rajta gyöngyházas fehéres-ezüstös betétlap, amelyre a szöveg kerül. A betétlap nem nyitható, csak egy oldala nyomtatható.

  380 Ft

 • Rokokó

  Elegáns, gyöngyház krém színű meghívó, mely egy háromba hajtogatott borítóból áll, benne egyoldalas, minta nélküli matt krém betétlap. A borító felső része dombornyomott mintával van ellátva, a záródási pontnál papírból készült masnival, melynek közepét ráragasztott gyöngy díszíti.

  380 Ft

 • Tökéletes pár

  Igazán különleges gyöngyház fényű esküvői meghívó, mely egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázoló, kivágott tokban helyezkedik el. A felülről kihúzható betétlapot egy beleakasztott csillámporral mintázott plexi díszíti, ami kívülről úgy tűnik mintha a menyasszony fátyla lenne.

  410 Ft

 • Jégvirág

  Álomszép, elegáns meghívó, mely egy gyöngyház fehér boríték formájú tasakból áll, belőle egyoldalas, szintén gyöngyház fehér kivehető betétlappal. A tasak teteje teljesen bevonva csillámporral, a visszacsukódó résznél papírból készült masnival, egy pici gyöngy díszítéssel.

  380 Ft

 • Jáspis

  Nagyon gyönyörű meghívó, mely egy téglaszínű tasakból áll, belőle felülről kivehető krémszínű betétlappal. A borító eleje bársony tapintású mintázattal van domborítva, a szív alakú kivágáson pedig egy bordó színű selyemszalag van áthúzva. A betétlapnak csak a teteje látszódik ki a tasakból, így általában a menyasszony és vőlegény neve kerül erre a részre, és a borító által takart részre pedig a szövegezés.

  380 Ft

 • Bársony páholy

  Bordó színű, önmagában textúrázott plüss hatású borítóban, halvány krém egyoldalas betétlap, melyet oldalt lehet kihúzni. A betétlap közepén fényes arany minta található, mely belekapaszkodik a külső tokba, ezáltal csúsztatható mindkét irányban.

  410 Ft

 • Ezüstvarázs

  Exkluzív meghívó, mely egy csillámporral mintázott plexi hátlapból áll, rajta egy fényes ezüst peremű egyoldalas rátét lapból. A meghívó bal felső sarkát egy fehér/ezüst organza masni díszíti.

  410 Ft

 • Igazgyöngy

  Elegáns, hosszúkás formájú meghívó, mely egy dombornyomott, kivágott tokból áll, és egy felülről betehető betétlapból. A borító az alsó részen, és a felső részen tartja a betétlapot. A felső részt selyemszalag díszíti, tetején egy ráragasztott félgyönggyel.

  410 Ft

 • Pompázat

  Különleges halvány homokszínű lézervágott tokban felülről kihúzható egyoldalas aranybarna betétlap (hátoldala fehér). A külső borító elejét halvány barackszín szalag díszíti, melyen egy ráragasztott szivecske dísz található.

  410 Ft

 • Következő oldal