Esküvői meghívók

 • Csillámkert

  Elegáns esküvői meghívó, mely egy átlátszó plexi hátlapból áll, szélein körben csillámporos fehér virágmintázattal. Rajta gyöngyházas fehéres-ezüstös betétlap, amelyre a szöveg kerül. A betétlap nem nyitható, csak egy oldala nyomtatható.

  380 Ft

 • Pompázat

  Különleges halvány homokszínű lézervágott tokban felülről kihúzható egyoldalas aranybarna betétlap (hátoldala fehér). A külső borító elejét halvány barackszín szalag díszíti, melyen egy ráragasztott szivecske dísz található.

  410 Ft

 • Bársony páholy

  Bordó színű, önmagában textúrázott plüss hatású borítóban, halvány krém egyoldalas betétlap, melyet oldalt lehet kihúzni. A betétlap közepén fényes arany minta található, mely belekapaszkodik a külső tokba, ezáltal csúsztatható mindkét irányban.

  410 Ft

 • Igazgyöngy

  Elegáns, hosszúkás formájú meghívó, mely egy dombornyomott, kivágott tokból áll, és egy felülről betehető betétlapból. A borító az alsó részen, és a felső részen tartja a betétlapot. A felső részt selyemszalag díszíti, tetején egy ráragasztott félgyönggyel.

  410 Ft

 • Füstkvarc

  Rendkívül elegáns, törtfehér plüss dombormintával díszített műanyag plexi borítóban gyöngyház krém egyoldalas betétlap. A külső borító találkozási pontját egy szaténmasni díszíti, melynek közepén ráragasztott bronz ékkő teszi tökéletessé a meghívót.

  410 Ft

 • Ezüstvarázs

  Exkluzív meghívó, mely egy csillámporral mintázott plexi hátlapból áll, rajta egy fényes ezüst peremű egyoldalas rátét lapból. A meghívó bal felső sarkát egy fehér/ezüst organza masni díszíti.

  410 Ft

 • Csillámkaptár

  Csodaszép műanyag plexis meghívó, mely egy gyöngyház törtfehér betétlapból áll, melyet kívülről egy csillámporral mintázott, kinyitható plexi borító vesz körül. Elején ráragasztott selyemmasni dekorral.

  410 Ft