Esküvői meghívók

 • Latte Macchiato

  Elegáns vintage stílusú meghívó, mely egy kartonbarna borítóból, valamint egy törtfehér, egyoldalas betétlapból áll. A borítót csillámos, rányomtatott csipkeminta díszíti, papírból készült vörös rózsás madzagmasnival együtt.

  380 Ft

 • Nádcukor

  Gyönyörű, modern esküvői meghívó, mely egy törtfehér bordázott tasakból áll, barna csipkemintával nyomtatva. Tetején kivágás, ahol kilátszódhat a barna betétlap. A tasak elejét egy körbekötött zsinórmasni díszíti. A betétlap felülről húzható ki.

  380 Ft

 • Kerti mesék

  Nagyon divatos vintage stílusú meghívó, amely egy kartonbarna borítóból és a felülről kihúzható betétlapból áll. A borítót valódi csipke díszíti, közepén pedig egy madzagmasni található. A betétlap teteje virágmintával nyomott.

  380 Ft

 • Reneszánsz mesék

  Régies hatású feltekerhető meghívó, melyhez boríték helyett egy hengeres dobozka tartozik. Miután feltekertük a meghívót, a hozzá tartozó piros selyemszalaggal lehet lezárni, melyen egy műanyag, viaszpecsét utánzatú dísz található. (A meghívót összeállítás nélkül küldjük: a betétlapot utólag kell feltekerni és a dobozba behelyezni.)

  420 Ft

 • Üzenet a kastélyból

  Régies hatású feltekerhető meghívó, barnított "égetett" hatású papíron arany díszítéssel. Boríték helyett hengeres dobozka tartozik hozzá. (A meghívót összeállítás nélkül küldjük: a betétlapot utólag kell feltekerni és a dobozba behelyezni.)

  380 Ft

 • Melange

  Különleges meghívó, mely egyben modern és régies hatású is. Dobozbarna, négyzet alakú kinyitható lapból áll, melynek belsejére kerülhet a szöveg. Összecsukott állapotában ezt egy csillámos virágmintás plexi gyűrű öleli körül. A plexi elejét ráragasztott barna madzagmasni díszíti.

  380 Ft

 • Rosetta

  Vintage stílusú meghívó, mely egy kartonbarna borítóból áll, rajta rányomtatott vörös rózsa motívummal. A világos betétlap erre csatlakozik rá, és egy kis négyzetnyi terület ki is látszódik belőle.

  380 Ft

 • Boldogságkapu

  Kedves, romantikus esküvői meghívó, mely egy kartonbarna, kaput ábrázoló borítóból áll, benne virágokkal mintázott, világos színű betétlap. A borítót madzagmasni fogja össze, melyre egy kis kulcsdísz kerül, amire a címzett nevét lehet ráírni.

  380 Ft

 • Madárfészek

  Kartonbarna háttérlapon törtfehér virágmintás betétlap. A barna papíron kivágott ágminta, rajta két madárkával, ez alá kerül befűzésre a lap. A meghívónak van még egy barna papírborítója is, melyet egy madzagmasni köt össze, rajta szív alakú papírcímkével, melyre a címzett nevét lehet ráírni.

  410 Ft

 • Csipke terítő

  Trendi esküvői meghívó, mely egy kartonbarna tasakból áll, benne felülről kihúzható, egyoldalas, törtfehér betétlap. A borítón rányomtatott zsákvászon és csipkeminta látható. Az egészet körbefogja egy madzagmasni, melyen egy vörös papírrózsa található.

  380 Ft

 • I love you

  Trendi esküvői meghívó, mely egy kartonbarna tasakból áll, benne felülről kihúzható, egyoldalas, törtfehér betétlap. A borítón rányomtatott zsákvászon és csipkeminta látható. Az egészet körbefogja egy madzagmasni, melyen egy vörös papírrózsa található.

  380 Ft

 • Lila vintage

  Természetes hatású meghívó, mely egy kartonbarna tokból áll, jobbra kihúzható lila virágmintás betétlappal. Kívül madzagmasnival körbekötve, melyen egy virág formájú papírcímke található, ahova a címzett nevét lehet utólag ráírni.

  410 Ft

 • Következő oldal