Esküvői meghívók

 • Virágoskert

  Vintage meghívó, az ősz minden színárnyalatában. Az egyoldalas lapot harmonikaszerűen lehet összehajtogatni, majd a felső kivágott virágminta alá betűzni. Összehajtogatott állapotában egy törtfehér selyemmasni fogja össze, melyre egy kis körcímke kerül, ahova a címzett nevét lehet ráírni.

  410 Ft

 • Csipke terítő

  Trendi esküvői meghívó, mely egy kartonbarna tasakból áll, benne felülről kihúzható, egyoldalas, törtfehér betétlap. A borítón rányomtatott zsákvászon és csipkeminta látható. Az egészet körbefogja egy madzagmasni, melyen egy vörös papírrózsa található.

  380 Ft

 • Bársony palást

  Bordó színű, önmagában textúrázott plüss hatású, asszimmetrikus borítóban halvány krém egyoldalas betétlap. A borítót arany hatású zsinórból kötött masni fogja össze.

  410 Ft

 • Burgundia

  Különlegesen szép meghívó, mely egy bordó színű borítékból áll - belseje virág mintával díszítve - valamint egy egylapos, szintén ugyanolyan virágmintával díszített egyoldalas betétlapból áll.

  380 Ft

 • Csipkevirágzás

  Modern, elegáns meghívó, mely egy kartonbarna felnyitható borítóból áll, benne törtfehér betétlappal. A borító tetejét fehér virágminta díszíti, az alsó részét pedig egy szintén fehérrel mintázott plexi betét teszi különlegessé. A felnyitható részen ráragasztott madzagmasni, fehér selyemvirággal. Külön boríték nem tartozik hozzá.

  410 Ft

 • Lila vintage

  Természetes hatású meghívó, mely egy kartonbarna tokból áll, jobbra kihúzható lila virágmintás betétlappal. Kívül madzagmasnival körbekötve, melyen egy virág formájú papírcímke található, ahova a címzett nevét lehet utólag ráírni.

  410 Ft

 • Réti virágzás

  Kartonbarna hullámos szegélyű borítóban egylapos, réti virágokkal díszített betétlap. A kettőt egy madzagmasni fogja össze, melyen egy kis ovális, virágmintás díszítőelem található, amire a címzett nevét lehet ráírni.

  380 Ft