Esküvői meghívók

 • Grillázs

  Modern és elegáns meghívó, mely egy törtfehér, lézervágott borítóból áll, benne egy felnyitható kartonbarna betétlappal. A borítót és a belsőt egy törtfehér selyemszalag fogja össze a tetején.

  510 Ft

 • Japán cseresznye

  Gyöngyház krém színű felnyitható tasakban egyoldalas gyöngyház krém színű betétlap. A tasak elején barackos-rózsaszínes virágminták, illetve a nyitási pontnál egy ráragasztott arany színű dísz található, barackos-rózsaszínes szalaggal. A betétlapnak csak az első oldala nyomtatható, a hátoldala fehér.

  380 Ft

 • Vonalkód

  Abszolút modern, letisztult ízlésvilágú meghívó, mely egy harmonikaszerűen összehajtogatott lapból áll, alján fekete és lila csíkozással. Összehajtogatott állapotban egy papírgyűrű fogja össze, ahova a címzett nevét lehet írni.

  380 Ft

 • Holdfény ékköve

  Modern, nagyon elegáns, kellemes összhatású galambszürke meghívó. Elején fehér színű domborminta található, valamint egy ráragasztott műanyag fehér virággyöngy. A felnyitható meghívó egy világos gyöngyház lapra van ráakasztva.

  410 Ft

 • Tündérkert

  Csillámos törtfehér festékkel dekorált műanyag plexi tasakból felülről kihúzható kartonbarna betétlap. A borító elejét selyemmasni díszíti, ráragasztott törtfehér papírvirágokkal.

  410 Ft