Esküvői meghívók

 • Rómeó és Júlia

  Fehér félfényes műnyomó papírból készült vicces és modern meghívó, mely egy tasakból, valamint egy lefelé 12,5 centit kihúzható betétlapból áll. A borítón egy utcarészlet látszik, ahol a menyasszony le akar mászni az erkélyről. A betétlapot egy vörös zsinór segítségével lehet kihúzni, ezáltal a menyasszony is mozog, úgy, mintha egy kötélen leereszkedne a vőlegényhez.

  380 Ft

 • Szívszellő

  Kívül gyöngyház krém színű, egy lapból álló meghívó, melyet 3 részbe kell összehajtani. A belső oldala matt krém, minta nélküli. A borító elején bicikliző pár minta rózsaszín és fekete színnel.

  380 Ft

 • Vallomás

  Vidám meghívó pink és fekete mintázattal, gyöngyház krém színű papírból. A betétlap egy oldalas, és a tasak tetején lehet kihúzni.

  380 Ft

 • Puzzle

  Nagyon vicces, különleges puzzle meghívó. A szövegezés egy törtfehér, szívekkel és menyasszony-vőlegény párossal mintázott betétlapra kerül, melyet utána puzzle darabokra lehet szétszedni. Van hozzá egy átlátszó fólia borítású "képkeret", melybe a puzzle darabokat összeállítás után bele lehet helyezni, és ebben a tartóban kompletten látszódik a rányomtatott szöveg. Külön boríték nem tartozik a meghívóhoz.

  480 Ft

 • Randevú

  Ez a kedves meghívó gyöngyház krém színű tasakból, valamint egy jobbra kihúzható betétlapból áll. A borító piros-fekete mintázatú, melyen két kivágás kapott helyett, amin keresztül láthatóak a betétlapra nyomtatott menyasszony és vőlegény nevek. A betétlap teljes egészében kivehető, a kihúzást piros organza szalag segíti.

  380 Ft

 • Mr. and Mrs.

  Mókás kihúzható meghívó, mely egy szívekkel dombornyomott, gyöngyház ezüstös/fehéres tasakból áll. Belőle piros szalaggall, jobb oldalról kihúzható a fehér színű, mintázat nélküli betétlap. A betétlapra célszerű a menyasszony és vőlegény arcképét nyomtatni, mert ez a rész kilátszódik a borítón.

  380 Ft