Esküvői meghívók

 • Vanília

  Gyönyörű meghívó, mely egy krémszínű tasakból áll, belőle felülről kivehető krémszínű betétlappal. A borító eleje bársony tapintású mintázattal van domborítva, a szív alakú kivágáson pedig egy drapp színű selyemszalag van áthúzva. A betétlapnak csak a teteje látszódik ki a tasakból, így általában a menyasszony és vőlegény neve kerül erre a részre, és a borító által takart részre pedig a szövegezés.

  380 Ft

 • Vallomás

  Vidám meghívó pink és fekete mintázattal, gyöngyház krém színű papírból. A betétlap egy oldalas, és a tasak tetején lehet kihúzni.

  380 Ft

 • Pezsgő

  Elegáns, egyszerű krém színű meghívó, mely egy harmonikaszerűen összehajtogatható lapból áll. A lap hátoldala különleges, fényes bőr hatású. A nevek elhelyezése fix, mivel egy fényes arany keret van a meghívón. Összehajtott állapotban egy arany szélű papírgyűrű fogja össze.

  380 Ft

 • Reneszánsz mesék

  Régies hatású feltekerhető meghívó, melyhez boríték helyett egy hengeres dobozka tartozik. Miután feltekertük a meghívót, a hozzá tartozó piros selyemszalaggal lehet lezárni, melyen egy műanyag, viaszpecsét utánzatú dísz található. (A meghívót összeállítás nélkül küldjük: a betétlapot utólag kell feltekerni és a dobozba behelyezni.)

  420 Ft

 • Jáspis

  Nagyon gyönyörű meghívó, mely egy téglaszínű tasakból áll, belőle felülről kivehető krémszínű betétlappal. A borító eleje bársony tapintású mintázattal van domborítva, a szív alakú kivágáson pedig egy bordó színű selyemszalag van áthúzva. A betétlapnak csak a teteje látszódik ki a tasakból, így általában a menyasszony és vőlegény neve kerül erre a részre, és a borító által takart részre pedig a szövegezés.

  380 Ft

 • Rózsakert

  Rózsaszín virágmintás ekrü alapszínű meghívó. A borítót egy rózsaszín selyemszalag díszíti, ezüst dekor félkörívvel. Az egyoldalas betétlapot felülről lehet kihúzni.

  380 Ft

 • Melange

  Különleges meghívó, mely egyben modern és régies hatású is. Dobozbarna, négyzet alakú kinyitható lapból áll, melynek belsejére kerülhet a szöveg. Összecsukott állapotában ezt egy csillámos virágmintás plexi gyűrű öleli körül. A plexi elejét ráragasztott barna madzagmasni díszíti.

  380 Ft

 • Boldogságkapu

  Kedves, romantikus esküvői meghívó, mely egy kartonbarna, kaput ábrázoló borítóból áll, benne virágokkal mintázott, világos színű betétlap. A borítót madzagmasni fogja össze, melyre egy kis kulcsdísz kerül, amire a címzett nevét lehet ráírni.

  380 Ft

 • Tökéletes pár

  Igazán különleges gyöngyház fényű esküvői meghívó, mely egy menyasszonyt és vőlegényt ábrázoló, kivágott tokban helyezkedik el. A felülről kihúzható betétlapot egy beleakasztott csillámporral mintázott plexi díszíti, ami kívülről úgy tűnik mintha a menyasszony fátyla lenne.

  410 Ft

 • Rosetta

  Vintage stílusú meghívó, mely egy kartonbarna borítóból áll, rajta rányomtatott vörös rózsa motívummal. A világos betétlap erre csatlakozik rá, és egy kis négyzetnyi terület ki is látszódik belőle.

  380 Ft

 • Rokokó

  Elegáns, gyöngyház krém színű meghívó, mely egy háromba hajtogatott borítóból áll, benne egyoldalas, minta nélküli matt krém betétlap. A borító felső része dombornyomott mintával van ellátva, a záródási pontnál papírból készült masnival, melynek közepét ráragasztott gyöngy díszíti.

  380 Ft

 • Madárfészek

  Kartonbarna háttérlapon törtfehér virágmintás betétlap. A barna papíron kivágott ágminta, rajta két madárkával, ez alá kerül befűzésre a lap. A meghívónak van még egy barna papírborítója is, melyet egy madzagmasni köt össze, rajta szív alakú papírcímkével, melyre a címzett nevét lehet ráírni.

  410 Ft

 • Következő oldal